Ravitsemus

Tiedätkö mitä lautaselle nousee? Uppoaako ylimääräistä vai haluaisitko parantaa lautasella olevan ruuan ravintokoostumusta? Oletko kokeillut ihmedieettejä ja kilot palaa aina takaisin? Onko kehitys harjoittelussa hiipumassa? Tukeeko ravitsemus kehitystä?

Ravinto-ohjeet teen yksilöllisesti tarpeiden mukaan – täydellisestä ruokaremontista aina pieniin muutoksiin.  Tarjoan ohjeita ja apua parempaan ja terveelliseen syömiseen. Kun keho saa ravinteensa oikeasta ruuasta oikealla tavalla, nauttii fiiliksestä myös mieli.

 

Esimerkkejä ravintopalveluista:

Ravintoanalyysi  

  • Sisältää 3 tapaamista. Ensimmäisessä mietitään menneitä ruokailutapoja. Tapaamisen jälkeen toteutetaan viikon ruokapäiväkirjaa. Toisessa tapaamisessa puretaan ruokapäiväkirja energiaksi, vitamiineiksi ja hivenaineiksi. Sen perusteella katsotaan onko muutokselle tarvetta. Kolmas tapaaminen on uuden omaksumisen seurantaa. Mitä tuli opittua? Onko muutosta tapahtunut? Ravintoanalyysia voidaan käyttää myös kuntoliikkujalle, joka haluaa ruokailun tukevan harjoittelua.

 

Ravinto-ohjausta
Rakennetaan ravinteikas ruokapöytä, joka takaa terveellisen ja jaksavan arjen. Ohjaukset sisältää InBody -kehonkoostumusmittauksia sopivalla tahdilla sopimuksen mukaan.

 

Ohjelma voi olla myös kerralla kokonaisvaltaisempi useamman kuukauden rupeama. Tehdään muutoksia suurella kädellä pikku hiljaa. Tavataan erilaisten aktiviteettien ja tavoitetta palvelevien asioiden äärellä. Esimerkiksi tällaisia asioita voivat olla ruuan laitto, liikuntaa vanhojen ja uusien lajien parissa sekä ajatuksen voimaa. Ohjelmassa on tarkoitus tehdä pysyvä muutos, joka tähtää siihen että ajanjakson lopuksi asiakas tietää mistä kannattaa pitää elämässään kiinni, jotta tulevaisuus on fyysisestikin voitettavissa. Tässä vaihtoehdossa viis välitetään minuuttiaikataulusta tapaamisten suhteen.

Myös muita tapoja ohjaukseen voi kysyä rohkeasti!

 

Hinnasto:
Ensimmäinen kerta on ilmainen!

Ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen tehdään sopimus, joka määräytyy alla olevan hinnaston mukaisesti:

  • -perusmaksu 120€ joka sisältää yhden tapaamisen ja liikunta tai ravinto-ohjausta.
  • lisäksi 2-5 valmennuskertaa 55€/ kerta
  • jos valmennu kertoja 5-10 52€/ kerta
  • jos valmennus kertoja tulee 10-20 50€/ kerta
  • +20 kertaa 48€/kerta

Pidätän oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tavoitteiden seurantaan kehonkoostumusmittaukset.

Keho on ainut asia jonka omistat koko ikäsi, pidä siitä hyvä huoli!
Olen koulutettu hyvinvointi- ja ravintovalmentaja.