Yrityksille ja yhteisöille

Pienillä arjen valinnoilla voidaan vaikuttaa merkittävästi yrittäjän itsensä kuin työntekijöidenkin jaksamiseen. Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Työhyvinvointiin panostaminen maksaa itsensä jopa moninkertaisena takaisin. *

Esimerkkejä mahdollisista palveluista:

TYKY-päivä
Päivä tai päivät voivat sisältää kahvakuulaa, liikunnallista toimintaa, luentoja liikkumisesta ja sen hyödyistä sekä vinkkejä terveellisemmän elämän saavuttamisesta. Mahdollisuuksien mukaan ruuan tai välipalan valmistusta yms.

Luennot ja lyhyet liikuntatuokiot
Luentojen aiheet määräytyvät tilaajan toiveiden mukaan ravintoon tai liikuntaan, mahdollisesti molempiin. Luentojen yhteyteen voidaan ottaa myös liikuntatuokioita, näiden kesto ja sisältö on suppeampi kuin edellä mainitun TYKY-päivän.

Työpaikan sisäisiä liikuntaryhmiä voidaan järjestää myös sovitusti, esimerkiksi säännöllisesti kahvakuulatuokioita.
 
Yritys ja yhteisöpaketeissa on tilaajalla mahdollisuus esittää toiveita paketin sisällöstä. Pakettien lopullinen hinta määräytyy sovitun sisällön, keston ja osallistuja määrän mukaan.

Teemapäiviin voidaan sisällyttää myös kehonkoostumusmittauksia ja energiatestejä.
 

Kysy tarjousta juuri Teitä palvelevaan kokonaisuuteen.

 

Yhteistyö raskaan kaluston koulutustahojen kanssa

Raskaskalusto

Yhteistyössä trafin hyväksyttyjen koulutustahojen kanssa voidaan suunnitella raskaan kaluston jatkokoulutuspäiviä työhyvinvointi-teemalla. Tavoitteena kuljettajan tietoisuus oman kehonsa voimavaroista ja siitä kuinka omalla toiminnalla pystyy vaikuttamaan työssäjaksamiseen.

Koulutus toteutetaan omakohtaisella kokemuksella raskaan kaluston ratista, työn rasitustekijät ovat tuttuja, joten räätälöin koulutuksen alan vaatimusten mukaiseksi.
 
>> Lue lisää täältä.
 
 
* Lähde: Työterveyslaitos – Työhyvinvointi kannattaa myös taloudellisesti